>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Thursday, October 30, 2008

search button

Kalau korang perasan bawah ticker usia anak aku BF tu aku ada letak 2 google custom search button

1. search@yuitsumuni
2. cari@susuibu.com
(jadi email address la plak cehhh)

Tujuan, 1. untuk para pembaca aku cari info dari blog aku hahhaa
tujuan, 2 sebab ramai sangat claim susah nak search kat susu ibu.com so aku tolong cari jalan la

Aku dah sms mama moderator dan usulkan
Aku takleh nak letak le sendiri2 kat 'rumah' orang.


Untuk no. 2 tu aku try memang mudah aku jumpa tajuk dibincangkan dgn keyword aku letak...

pakat2lah try...

sekian...

pesanan khidmat masyarakat dari saya yang baik hati!.

3 comments:

mamahanees said...

Lagi lama fid cuti, lg bersih la SI tu hehehe terasa mcm majlis perbandaran tgh buat pemantauan.

Bravo! :-)

Fid said...

kuang kuang kuang

hari ni dah kerja

mamahanees said...

erkk....dah keje ek