>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Tuesday, October 21, 2008

darusa ni maketa

Aku MC hari ni
Tak larat gila
tekak sakit
badan lemah
semalam aku redah hujan dari lab-opis.
Kalau tak redah tak dan nak hantaq sample ke Japan..so redah
basah kuyup.
Payung tak de
tula
sapa suruh tak buat jalan berbumbung?
melepek tadi...Cik gedebi selsema
Ni baru bangun! hahahahaa

11 comments:

Zety Zin said...

lari topik

kak fid jumaat lepas ada ke tesco shah alam dak?

Yan said...

vadevas.. sejak bila blogspot bagi tulis mukadimah kat atas comment box ni? hehehe..

get well soon Fid..

/mak yg guna haloscan sokmo..

Fid said...

zety
malam tu ada gi

cik yan
ntah la bila sedar dah bleh tulis hahahaa

aku rasa nausea plak dah adeiiii

mektwain said...

nausea?? adakah...??

Fid said...

mek
jawapannya
TIDAK

mamaDhea said...

fid,

tak hantar gedebi ke taska ke?? bole rehatkan bdn.. cepat sket baik.. cepat masuk keje.. bos pon suka.... ;P

arina said...

take care beb. aku pun sama.

Fid said...

sya
aku kalau sakit mmg tak antar akif ke taska sbb dialah sumber inspirasi aku..hahahaaaaa

kalau aku tak larat nanti dia akan tolong aku....
so dia adalah mustahak ketika aku tak larat...

tolong ambik air...tolong hampar sejadah..lipat sejadah...

selimut bagai...dah bleh suruh dah

MAMA ADIB said...

oooh

aku lak kalau tak larat aku rela hanto adib kat umh ibu dia.. so aku mampu lena sat.. if not..

"mama jangan laa tidur"
"mama bangun laa" hu hu hu

take care aa sapa yg sakit tuh..

Zety Zin said...

uuu rasanya macam ada terserempak la dengan akak malam tu. hehehe. nak tegur malu.

Fid said...

zety
laaa
apsal tak tegur....
i friendly punya! hahahaaa

ntah2 ekau adalah org yg telah memandang aku mcm kenai tapi wat2 tak itu????hahahaa