>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Thursday, May 24, 2007

anginnya

Perghhhh
si mamat kecik kemetot tu le ni anginnyaaaa..
kalau nak sesuatu selagi tak dapat selagi tu la berbunyi..naik mengong aku!
tadi aku tak tau apa dia nak
dia kata nak susu...
aku pun bagilah
mula2 nak susu right side then nak plak left then nak nak nak..aku tanya nak apa dia kata nakkk ..nakkk...
tarik2 baju aku....
aku bagi right dia kata bukan..aku bagi left pun dia kata bukan..then menangis uwaaa uwaaa uwaaaa....
le ni musim budak lahir tahun 2005 mengamuk ka?
Lepas tu sib baik ada iklan 'si kuning'....Cepat2 aku 'cekup' sumbat susu dia tertido....

No comments: