>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, May 21, 2007

dia suka

dia suka iklan...
1. hari merdeka....
siap ikut angkat tangan sambil say..'te-te-ta'(merdeka)

2. digi.
Si makhluk kuning

3. TV3
sebab ada cat

4. Avanza
sebab ada cat.

5. Conetto
sebab ada cat

6. semua iklan disposable diapers
sebab ada baby

7. semua iklan susu ..
sebab ada kids and babies.

8. iklan mcD
sebab ada budak lompat-lompat

dan banyak lagi iklan....

3 comments:

roza said...

salam, alahi fid, zahra pun suka iklan yang ada cat and babies only, yang lain dia tak heran. lagi satu kalau azan, dia akan diam and tadah tangan macam berdoa. kalau kakak2 bercakap dia akan kata syyyyy, clevernya nak ibu ni!!!

anamiraa said...

fid,
jangang kata bebudak, aku ni pun suka iklan makhluk kuning tu..ha..ha..ha..tapi sebenorya freaky jugak,,,

Fid said...

roza
heheheh zahra ehem ehem....

anamiraa
ye ke ko suka?aku tak suka makhluk kuning tu hahhaaaa