>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Thursday, May 24, 2007

perghhhh

Serius aku tawaq ati betoi2 la ngan pihak pengurusan department dan seterusnya company aku kerja ni!Cam jebon sungguh...
Sungguh aku menyampah lagi meluat ..Kalau aku ni tak dak utang tak dak sapa2 nak tanggung..la la ni juga aku cabut!
number satu aku menci si fuwer...sekor ni gila kuasa nak tunjuk power
kedua aku menci si lalat..ni jepun sesat..under estimate org no.1 dasar penjajah....
yang ketiga aku manyampah kat pompuan gaji besaq tapi kerja tanya soalan 24 jam.hntaq email kat org pukui 8:55pm tulih ayat...tomorrow....setau aku tomorrow tu baru aku akan baca........pangkat besaq otak kecik akai tak dak.....
Aku tak paham..1...si fuwer tu pasai pa dia depa hire....aku tgk dia tu tak dak direction je buat kerja....
si lalat tu pula..bila la nak berambus balik tanah ayaq dia..
yg si pompuan tu pula bilalah nak pencen....10tahun+ lagi laaaaaa

perghhhhh serius aku tak tahan ngan manusia2 nih...
kalu pressure kerja buleh lagi handle...tapi pressure ada 3 ekor 'enoshishi' ni mmg tak guna laaaa

3 comments:

rizza said...

fid..biasak lee kerje ..ade org jenis cam tu..tak sedar diri..heheh
ignore je...asal ko nye kerje siap n berqualiti..ok..

Che-Cheh said...

U lupa seorg lagi... si S

Fid said...

rizza
derang ni antara boss laa susahnak berkira

che-cheh
S tu tak terlibat sgt dgn i skrg ni...