>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Thursday, May 24, 2007

Believe it or not mummy?

Antara percaya atau tidak
Semalam aku bawa akif jumpa doctor sebab heat rash...Dahsyat!
So, kena timbang berat laaaaa
taraaaa.....

15kg

*clap clap*

Macam tak percaya je...
Alhamdulillah.....


6 comments:

anamiraa said...

wuiii!
twins aku yang 4 tahun tu pun tak sampai 15kg!! bestnya!!! mesti macam bantal peluk si akif kan kan kan..

Che-Cheh said...

WAHHHH tak caya!!!

momidanial said...

fid,
besau nyer Akif!!! ihiks..aku leh imagine mcm mana punyer lenguh kalu hang nak dukung Akif..hehehe...aku dukung Danial yg baru 13kg pon rasa kebas beb..inikan 15kg...ha..ha..ha..khasiat susuibu lah katakan...ngeee..syabas betti!!

Fid said...

anamiraa
takleh bantal sgt tp tu laa..aku pun tak tau awat 15kg....
tinggi kot....
tak pun sbb perut penuh 24 jam hahaaaa

che-cheh..
u nak dukung akif?come come...

momidanial
aku mana ada dukung dia sgt..aku sekadar tolong pegang 5-10 minit then aku pass balik ke daddy dia

rizza said...

fid...
wow dah 15kg da..
ok le ko pun tegap utk dokong dia...
hassan ni lak dekat 12kg ni...aku lak sekeping..mau tercabut pinggang aku ni...hehheh

ape2 pun..tu le anak SUSUIBU kan..hehhe

Fid said...

rizza,,,
aku makin bantut la hahahaa..lebar je bertambah