>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Thursday, May 3, 2007

Susah hati le

Susah hati le...Akif batuk tak sembuh-sembuh. Ingat ke dah OK rupanya ada lagi batuknya.Masa balik kampung OK aja..Balik shah Alam kena semula...Petanda tak suka Shah Alam ke?
Mana boleh..Dari dalam perut lagi dia memang dok Shah Alam.
Makin susah hati bila, pagi tadi hantar dia ke Taska, para pengasuhnya kata dia nampak pucat..aisehh mummy ni rabun memang tak nampak sangat, daddy? Daddy tu bukannya tau macam mana pucat macam mana tak pucat.
Terbayang-bayang wajah Akif. Nampak kurus sangat..Dia sekarang memang susut....Tak tahulah kenapa..Nampak leher panjang je dah tak nampak ketak-ketak sangat dah.
Makan...Semalam dia makan nasi banyak...Mood makan dia bergantung pada selera dia. Kalau dengan mummy memang dia akan menyusu memanjang...
Dah naik segan nak jumpa doktor. Ke nak kena gi jumpa Dr.L nih?
Mmmm....Petang kang balik nak bawa jumpa GP jap....Nak minta check lung, hidung, telinga etc.....
Melihat pada cara dia batuk, macam dia tengah sakit tekak..Kesiannya.
Mummy plak bulan May ni sibuk yang teramat sangat.

2 comments:

rizza said...

fid...

bawak la pi jumpa doktor...
check betul2 ye..
take care ok..

p/s: patut le lame tak online..ko balik kg..aku lupe la... ni lak ko buzy2..tak pe
kerje la elok2..bile2 free ko nampak aku online ko buzz ye...
aku stand by je..
orait!!

erna said...

lorr...tak sihat plak ker... beralih tempat kot..ye la hang cuti balik kampung etc.. dak pun badan dia penat lagi ke...
isk..pepandai je aku ni.. anyway, take care! moga takde apa2... aku ni pun stand by je lagi ha..ptg tadi Danish muntah lak..huhuhu...lusa dah nak balik.