>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Wednesday, May 9, 2007

tahap apa ntah la

aku busy amat amat...
sampai nak pi toilet pun kena fikir...kahkahkahkah..
makan ..aku bawa bekal hari2 sbb aku tak larat nak pi kantin....ngan aku rasa buang masa aku beratur nak bayar..masa amat penting bagi aku.......
Aku nak bekerja time opis hour sahaja sbb aku nak balik on time....tu pun hari ni aku balik 30 minit lepas chime penanda abih masa kerja....

aku le ni pam susu kat opis 2 kali
dalam pukul 12pm ngan lps abih kerja
pam pukul 12pm tu aku pam kat klinik...pam yg lps habis kerja aku pam kat surau sbb klinik dah tutup daaaaaa
stok susu la ni mmg tak de...ada sebotol je kot..
tadi pam dapat 15 oz....
kira le ni aku pam hari2 mmg ngam2 permintaan akif sahaja..tak pe tak pe....AKU BOLEH
Aku le ni cool sikit dah
kalau stok tak de pun aku dah boleh rilex...steady ....
sebab bagi aku
hendak seribu daya.....
Lagi pun..aku ada susu..kalau pam keluar la..maka kalau aku rajin aku boleh pam2 bila2 masa aku nak....
Tengah2 malam ni pun aku pam gak....saja nak bg ada stok huhuhuhu...
Sekarang ni hubby and akif yang risau bila derang buka freezer tak de stok susu hahahahaaaa..
Malam..Aku memang suruh akif minum puas2....sampai dia marah..hahahahaaaa
Kalau kat rumah akif mmg berdempek je ngan aku..But tak kisah laaa.....sementara dia nak berdempek..kalau dah tak nak nanti sunyi la plakkkk

aku sebenarnya stress jg la ngan load kerja ngan problem yg tak solve2 ttg new design ni
naik biul gak la
Namun lantaklah......

2 comments:

anamiraa said...

Betui2..hendak seribu daya….

Cuma aku aje yang macam hilang daya dah ni…ha..ha.ha..letih siut!!! Aku tabik kat hang la fid….

roza said...

salam fid, kita pun dah takde stok macam dulu, pam ari ni utk esok, dapat 11oz, 11 oz lah zahra minum, dapat 15oz, 15ozlah dia minum, sian dia bak kais pagi makan pagi, tapi so far she's okay, alhamdulillah tak campur lagi. malam, memang i ni dia yang punya, kakak2 dia pun tak leh nak sentuh i, apa lagi daddy dia he he he, sabor ajelah.