>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, November 19, 2007

Aku


Aku ketika berumur 11 bulan (menurut nota yang ayah aku tulis belakang gambar lee)
Ni kalau tak salah aku gambar kat umah tok aku belah ayah...Kat bahagian umah atas...Aku jumpa gambar ni dalam longgokan gambar yang adik aku bagi kat aku masa balik raya lepas....album dah kena baham anai2 so gambar yg terselamat tu adik aku kasi kat aku...sbb most of the gambar dlm album tu gambo aku.....
p/s:yg hitam kat tgn aku tu bkn tangkal tu 'gelang hitam' org beli masa pi Mekkah....

Aku blom tunjuk kat Akif lagi nih...Agak2nya dia percaya tak itu gambar mummy dia

btw
aku EL hari ni
Akif demam..Panassss....seriau aku...
Doakan Akif cepat2 sembuh....
Dia tengah tidur....

4 comments:

Che-Cheh said...

Ohhh cutenya. Macam you jugak. Hahaha
Harap Akif sembuh cepat-cepat.

anamiraa said...

syahdunya tengok gambar masa budak2 nih. teringat masa zaman dolu2 aku dok ngan nenek masa parents aku mula2 nak menapak kerja kat kl.
tiap2 minggu nangis rindu kat mak aku..

hmmm... nostalgic sungguh!

Fid said...

alahai kesian hang anamiraa

rizza said...

soo cute fid...hhehheh

ala ana..sedih nye...