>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Thursday, November 15, 2007

plan yg terbengkalai

Akhirnya ada juga network connection kat our new office nih!

Masa cuti Deepavali hari tu aku bercadang nak belajar buat roti harharharhar...tak jadi...
aku dah buat tapi kureng jadi...lps tu aku tak jadi buat Macam mana den nak buat...anak den asyik nulong nimbang tepung..lain aku timbang lain aku dapat mmm....

weekend ni plak aku cuti ahad je....sabtu kerja uwaaaaaaa..
Kalau sempat nak juga bake something......

Ni hari2 fikir nak buat kek kukus nih ishhh malam bila yg aku free nih.....???

2 comments:

Yan said...

aku ni nasib je belum ada oven tau Fid.. hari tu dah beli kukus, ingat nak layan kek kukus.. sekali, mak aku pinjam time kenduri.. last time balik JB pun lupa nak bawak sini balik.. so, mau berlumut plan aku tu.. heeee

rizza said...

fid..rajin akif...
ko kena bagi set sama cam ko kat dia..suruh dia masak mainan dia..hhehheh

wei..sorry le aku tak sempat nak send kat ko resepi tu...

nanti ye..

hhehhe