>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Friday, November 30, 2007

Selamat maju jaya


Hari ini merupakan hari terakhir rakan2 sekerja yang mengambil VSS bekerja.Maka hari ini merupakan sesi fotografi.....Majlis perpisahan di pejabat kami....

To Ummizz
Selamat Maju Jaya...Terima kasih atas segalanya...Ilmu dan panduan yang diberikan dan dikongsi bersama..keep in touch yaa...

to fab4...
Dulu kita fab5 kemudian kita fab4 sekarang dah fab3.....
Tak lama lagi gambar kuku kat atas tu akan jadi 3 aja sob sob sob.....
Paling den takut tnggal satu kuku...uwaaa..yg mana kalaulah kuku tu kuku aku uwaaaa...sob sob sob.....

5 comments:

anamiraa said...

weh! so apalaei sebelum tinggal satu kuku je (yakni kuku hang) maka pi la buat plan nak blah dari situ weh!

ha ha ha...nanti kang mati kutu dok sorang2 kat situ. habih ngan kuku2 hang gigit nanti ha ha ha

(aku ni memang suka hasut ha ha ha)

Fid said...

anamiraa
hasutan diterima....hahahaaa

rizza said...

fid..pi le carik keje lain..

nampak gayanye tempat ko dah kritikal....
biase nye company jepun/korea ni ..paling lambat offer VSS ..melainkan tu "no choice"..

so pi le ikut hasutan ana tu...hehheh

Fid said...

rizza
company aku tak kritikal lagi...in in fact company aku adalah tonggak utama J group in the world kalau kami terlingkup company2 yg lain all over the world dah lama bangkai busuk hahahaaaa....

Company offer VSS ni sbb nak ambik new staff le..bayangkan operator yg kerja 18 thn..gaji dia sorang kalau hire new operator which is younger...enegetic etc ya da ya da....bleh hire 3 org.....
so company pun kenalah buat sesuatu..
lg pun salah satu J wing dah merged ngan company kami....so dah ramai staff...jd itu la pasai ada vss...

satu good news pg ni....model yg aku involve minggu lps no.1 sale kat France!

namun market brgn electronc dunia le ni agak merudum..maka hanya company yg gah je bleh compete

rizza said...

congrat!! fid...no 1 sale kat france tu...teror le ko..heheheh