>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Wednesday, November 14, 2007

penat?

Dah 2 hari...Eh 3 hari dah kami mula pindah office...penat laaaa.....
Office baru masa aku balik td masih lintang pukang
sitting baru ni tk best! sebab kena duduk dekat ngan minah perasan..mencinyaaaa........
aku pelik benor ngan aku ..nape aku alergy benor ngan minah tuh......bkn aku je ramai lagi! Hahahaaaaa

btw...
akhirnya...
siapa nama?
acif
What's ur name?
Acif

Akhirnya dia faham...what's ur name tu maknanya siapa nama kamu!!!Tahniah Akif tahniah.....

Onamaewa nan desuka?
mummy nyi..natnat(penat) yaaaaa
Onemaewa nan desuka?
Acif..ACIFFF ACIFFF ya....(dgn muka bengang...tu la mummy asyik tanya nama je apa hal?)

4 comments:

madamoiselleczar said...

ihiks...ACIFF! so cute...kalu anak aku punyer version sebutan nama dia plaks--> NYENYIAL (danial)..wakakaka...haru..haruuuu

anamiraa said...

he he he.. nanti boleh provoke pulak ngan soklan "akif, tu burung apa?"

ha ha ha ha.. kena tanya min 10 kali okeh!

Yan said...

hehe.. camne nak borak dengan budak yg berat mulut macam Arif ekk? kita panggil Arif pun dia jawab "em" je.. eeee.. ni kan pulak nak tanya -- siapa nama awak? harus dia jawab "em" jugak..

Fid said...

madam za
hahahaaa
tu le nama kita bg lain..derang sebut lain

anamiraa...
mmg selalu tanya pun...burung murai....last2 dia ngaku dia yg murai

cik yan
sabaq...kang sampai masa dia bersuara....