>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Thursday, November 8, 2007

Yeyeyeyeyeee

Daddy dah balik

Akif takleh tidur malam tadi...Namun terlena jua setelah jam 6am...Ntah kenapa exciTed ke rindu amat ke......

Hari ni pertama kali akif naik komuter dan bas...Mummy bawa akif gi KLIA naik komuter dari shah alam sampai nilai then ambik bas gi KLIA...pandai lagi mummy naik public transport kat Malaysia nih.....

Cerita dalam komuter
Almaklumlah...Pertama kali...kejakunan amat terserlah....
macam thomas and friends ya mummy....
wow bleh jalan jalan wooo
Dan macam-macam lagi perkara2 yang naik biol mummy nak handle

Naik bus
Akif dah penat berfikir dalam komuter tadi so akif sleep..jaga bila sampai KLIA...terus nampak ballon...nak one...

Sampai KLIA awal..Memang mummy sengaja gi awal sebab mummy dah ponat nak melayan kat umah...Ngan ponat nak bagi alasan...

Kat balai ketibaan.....
Akif orang 1st yang nampak daddy dia...Dah tu daddy sampai saat2 akif baru lepas kena jentik telinga ngan mummy sebab akif nak main guling2 kat lantai ngan belon.....Nampak aja daddy dia terus terpa...huk hukhuk..melentok2kan badan ke atas bahu daddy dan sebagainya jadi macam drama...ada 3-4 org tengok adegan budak kemetot menyambut kepulangan daddynya......
Alaa baru 5 hAri....rilex aaaaa...

Malam akif tak lena tidur lagi sebab happy terlampau....
Banyak perasaan sungguh la kamu ni akif oooii...
Dia punya cara melepaskan rasa happy tu adeiii....ngan lompat2...gelak2 melukis..membaca menonton muka asyik manis penuh macam bulan mengambang dengan senyuman...
Baguslah akif dah happy...Mean masa daddy tak de tu akif sedih la yaaaaaa

Alahai anakku...

1 comment:

rizza said...

anak manja daddy le tu..hehheh