>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Wednesday, December 5, 2007

Jatuh

Semalam..Petang dilaporkan si gedebi jatuh dari tangga slide kat taska dia...Jatuh telentang atas tanah....
Menangis sakan...
Kasihan dia...
Dia dah janji tak akan naik slide lagi..hopefully....

Si gedebi semakin hari semakin matang (dari pemerhatian mummy dia laa)
Makin bayak words yang dia tahu....Last night dia tahu...
Mummy's name is A#@dah
Daddy's name is N#$8ri...

oklah ada bunyi sikit...

Azan pun dah boleh sikit2...
Dah pandai berlakon...Mmmm....Ni kalau ada time ajak kita main baby baby..dia le baby tergolek...then meniarap etc laa...kita mummy kena layan macam baby kecik2 tu laaaa...

Sejak akhir2 ni bakers etc suka benar bagi brgn cenderamata untuk daddy....Setiap kali dapat kena disorok kalau dia nampak semuanya dia kata dia punya....Anak bertuah

7 comments:

Ms Lola said...

uish anak aku pulak time sebut nama aku sikit punya payah. fayah jd nye

Fid said...

cik lola
kahkahkahkahkah...aku kan ingat kena train betoi2 la anak sebut nama sbb kan kat tesco tu aku dengar enaun anak hilang anak umor 7 thn sapa2 mak pak budak ni mai ambik..aku tanya laki aku...bdak 7 tahun tak tau sebut nama mak pak ka?
bkn ka senang sebut kepada mak pak budak ni nama bla bla anak hang tunggu kat kaunter nih haaa...

madamoiselleczar said...

yahahaha.....
danial kalu aku tanya `sapa nama mommy danial?'...dia akan jawab 'Kak Ina!'....ya ampon...rosak...rosak....ini adik aku punyer pasal larrr...selalu jerit kuat2 bila time panggey haku kat umah...eeeeiii

rizza said...

lawak le korang ni.....

ala akif jatuh ye..cian nye

anamiraa said...

anak aku abang aje yang pandai sebut nama aku ngan hubby. tapi kalau tanya nanti besar nak jadi apa memang hapal laa...ha ha ha ha.. penangan aku dok psiko depa hari2 kah kah kah
surgeon
gynae
paed
oncologist
kah kah kah padahal tak paham pebenda pung!

Yan said...

kira abis laa kalau Amir sesat kat shopping complex.. haru le kena announce -- anak kepada Yang dan Yang.. nasib baik nama aku ada jugak dalam YANg tu.. :P

Fid said...

anamiraa
hahahhaaaaaaaa
oklah tu nnt depa tau laa apa mende tu

cik yan
kahkahkahkah.......
sib baik yang dan yang...
oklah...kang org panggil ko tau la tu anak ko....