>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, December 17, 2007

Your Birthdate: January 12

Aku dengan jayanya coba juga....Aku tiru Pn Anamiraa




Your Birthdate: January 12



You're a dynamic, charismatic person who's possibly headed for fame.

You tend to charm strangers easily. And you usually can get what you want from them.

Verbally talented, you tend to persuade people with your speaking and writing.

You are affectionate and loving, but it's hard for you to commit to any one relationship.



Your strength: Your charm



Your weakness: Your extreme manipulation tactics



Your power color: Indigo



Your power symbol: Four leaf clover



Your power month: December



Mmmm....Macam betoi jaaaa..

5 comments:

anamiraa said...

extreme manipulation tactics? weh hang boleh jadi sales man laa.. musti best salesman of the year kihkihkihkih ish syok pulak dok buat quiz bengong nih!

Fid said...

anamiraa
kahkahkahkahkah....
laa takkan hang tak nampak lg 'skill mempromosi' aku tuh?
Aku tak minat laaaa....
Tapi tak taulah in future macam mn kan..
jobstreet plak asyik dok matchkan job sales je ngan aku nih..ishhh...mcm bakat aku makin dihidu aja nih..kahkahkahkah...
aku kalau aku punya english power mcm hang sahih dah jadi sales laaa

rizza said...

wei ..apasal aku nye dpt gambar cake...ko dpt belon..hehrhe
mengong tul aku...

Sya said...

weh fid... ko pon udah terpengaruh ker..?? ekekeke ;P

p/s: wehh...cmane ko wat link ke Puan Anamiraa tu eh..? den tak gheti ler nk buat.. ajo laa...

Fid said...

Sya
ko type apa yg ko nak link..ko highlight kan then ko click icon add/edit url..masukkan...jadi