>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Tuesday, December 4, 2007

Tentang kerja

Aku kan tiap kali aku fikir masa depan aku, aku mesti akan dapat kesimpulan yang aku perlu mencari peluang pekerjaan yang lain.
Namun....
Product aku involve..ya aku salah seorang dari manusia yang incharge project ini.....
Semalam kami dapat berita baik...
Alhamdulillah...dapat no. 1 top sale in France pula...Dulu US...Cheewaaahhhh
Dan beberapa minggu lepas dapat award tau projek kami tuh....
Ada orang besau J grp datang dari Japan sana sampaikan....Fuyyoo..bangga juga.....
sebab setakat ni kalau design dari malaysia asyik ala2 kadar je ..Tapi kali ni gempaq sikit....

Sebenarnya aku nak cerita...Ada KEJAYAAN juga dalam karier aku nih walaupun gaji tak naik bnyk pangkat tak naik..namun kejayaan dari segi kepuasan tengok barang yg pernah aku usahakan menjadi....bayangkan dari screen kosong(kat PC) dah jadi satu device yang org guna..Wow..bagusnya kami! Yaaa kami sbb kami kerja dalam team....

Sekarang ni aku nak cari KEJAYAAN aku sahaja....
Ya la kan aku dilahirkan untuk BERJAYA....

2 comments:

anamiraa said...

yes! point well stated! orang yang berjaya ialah orang yang bagi servis kat orang lain!

itulah gunanya hidup ni. tolong orang.

anamiraa said...

nak tambah lagi.

bila kita biasa beri yang terbaik, the money will come in. tunggu je laa..