>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Wednesday, February 27, 2008

asal

aku ni kan
asal asyik balik lambat kerja mesti 2-3 weeks lps tu anak aku akan demam..
adeiii
bahana sungguh
petanda aku tak yah kerja??

aku EL hari ni
pg2 buta dah call menejer bagi tau
anak aku tak sihat!adeiiiiii

lg satu mlm td paip ayaq sinki dapoq aku patah hahahhahaaaa
rumah tua...
nak wat cam mn
maka lelaki tu pun half day td sbb nak tukar paip
hahahaa

lps tukar paip bawa anak aku jumpa doktor
lps tu tinggallah aku ngan anak aku

sahih lelaki itu akan balik lambat hari ni
mamat ni mmg suka kalau aku cuti sbb dia bleh dok opis lama..
mmm
fukuzatsu na kimochi da naaaa

ishh aku ni dah abih koata cuti nih

kalu ada panggilan interview bagai nanti kena UP la
uhuks

cecepatlah aku dapat kerja lain..or cecepatlah lelaki itu dapat gaji banyak2...maka aku bleh jd SAHM..

sebut pasai aku nak jd SAHM
aku bantai gelak bila lelaki tu kata
dia tak yakin aku bleh dok tanpa bekerja
ishh terpaksalah aku jelaskan yg kalau aku SAHM..hanya bermakna aku tak kerja jadi kuli batak org jerk...
aku ttp akan buat kerja...
Ish ish....Tapi syaratnya dia mmg kena mampu tanggung segala2nya la..
hahahahaaaa
bilalah aku akan banyak duit nih?
hahahahahahahhaa

12 comments:

Yan said...

aku punya angan2 jadik SAHM ialah mendapat gaji yg sama macam aku dapat sekarang atau lebih.. aku nk yg gross, bukan yg nett.. keh keh keh.. makanya, kena la tunggu laki aku ala2 dapat 5 figure gaji gitu..

anamiraa said...

indahnyaaaaa impian....! betullah! aku pun letih dah nak kerja ni. padahal baru 32 tahun. ngeriinya kalau ingat nak kena kerja sampai 50....oh tidaaaakkkkkkkkkkkk!!!

err.. camane nak retire by 35 nih??

rizza said...

hehehhe keje keje.....

jgn lah jeles ngan aku ye..korang lagi hebat ..keje income power..hehhehhe

Fid said...

kawan2ku
aku nak bg tau satu benda tp aku rasa tak layak nak tulis satu entry maka aku tulis kat komen laaaa

aku smlm sambil2 dok tulis entry nih aku berangan laaaa

kih then this morning lelaki itu bg tau aku...satu ayat yg menyentap degupan jantung aku....

"ayang...abang apply internal posting to oversea!"

mata aku macam pinar2 dgn harapan nan menggunung semoga laki aku dapat le posting oversea..aku tak kisah kat mana pun..asalkan oversea.....

besar harapan aku...so kawan2 tolonglah doa2kan kami....

adakah angan2 aku ptg semalam bakal jd realiti????

anamiraa said...

fid!
jelessssssnyaaaaa! aku memang jeles. jeles. jeles.

TAPIIIII...
aku tumpang bahagia untuk hang.

dapatlah merasa berada dalam kasut rizza gitu!

kalau dapat posting oversea memang berbaloi weh! depa bayaq banyakkkkkkkk!

gud luck!!

Fid said...

anamiraa
tu yg BESAR sgt harapan aku nih!

Yan said...

jelesnyaaaa.. jeles sejeles-jelesnya! tu je aku nak cakap..

anamiraa said...

fid,
doa banyak2.

dari pengalaman minah desperate cam aku nih, memang doa2 orang2 desperate selalu termakbul..

hihihihih...

salam desperate dari aku!

Marisa said...

Hukhuk.. aku pun nak jadi SAHM. boleh tau SAHM tu stand for what?

Fid, sesungguhnya aku jeles yg teramat sangat.... aku teringin sesangat nak pi dok oversea... tp laki aku asyik kata hujan emas di negara org... hujan batu di negeri sendiri.. lebih baik negferi sendiri....
aduhai.. adakah itu bermakna aku tidak berpeluang utk ke oversea? Hmmm....

Marisa said...

aku harap hang dpt la pi oversea.... boleh hang ceta pengalaman kat sana

Fid said...

ya ampun
jgn dok jeles weii
masih tahap angan2 lagi weii
ampun
tapi tolonglah doa2kan ya....

Ya Allah perkenankanlah

Erna said...

Fid!!!
aku doa untuk hang jugak!!!! bestnyer!!!!
nnt bleh aku pi tempat hang! (hampeh tak aku ni asik nak merayau je!)