>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Saturday, February 16, 2008

saya

Saya kerja hari ini.
Suami saya kata lebih baik awak suruh pihak atasan company awak isytharkan sahaja hari sabtu jadi hari bekerja..Apa kes asyik buat replacement working day sahaja???
Marah nampak...

Hari ini anak manja saya di rumah dengan daddynya
Pada mulanya daddynya hendak ke opis tapi mummynya kata tak yah la dok la kat rumah dengan anak manja itu....
Alhamdulillah daddynya setuju....

3 comments:

anamiraa said...

saya juga kerja hari ni. ni dah nak balik.

jumpa lagi minggu depan.

ta-ta.

Idham said...

kasihan daddy..ibu, saya mahu adik!
my blog; Cabai Burung

Erna said...

cik love..hang kalau rajin buatla hadiah aku kasik kat hang kat fp aku tu ek...ehehe...kalau hang free la..aku tau hang sibuk ngan pojek la ni..kan?kan?kan?