>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Thursday, February 14, 2008

muntah

Hari ni EL sbb pukul 405am tadi anak aku muntah...
pukul 6am muntah lagi....

Aku bawa gi klinik pukul 8am tadi..semuanya ok
cuma suspected dia ada mkn apa2 yg tak patut dia mkn...

Balik klinik td muntah lagi dlm kereta aiyaaa..
ni tgh tido...

aku pg2 buta td dah call menejer habaq aku EL sbb anak aku muntah2 nih..
sms opis mate minta tolong follow up beberapa perkara...
sib baik Sample takleh dpt smlm maka hari ni lab booking kena la aku cancel..dah cancel 1 slot smlm...

Esok masuk lab...

5 comments:

mumaina said...

Semoga akif cepat sembuh yer...
Fid,
dia makan aper tu...sampai cam gitu sekali..?

rizza said...

ala cian akif....take care!!

Yan said...

dah dapat tau ke punca muntah2 Fid?

Fid said...

tak pasti puncanya
tp aku suspect dia mkn tanpa cuci tgn....or maybe sbb dia nenen..hari tu aku masuk production line..ntah2 ada dust ke apa ke..yg tak patut....
kat baju aku ka ...aku cuci tgn cuma baju je tak nyempat2...

mamadanish said...

Fid..cuba check..mebbi rotar virus..

wutever..wish lil acifff cepat sembuh..tak sabar nak baca update keletah nye kat sini.