>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Friday, February 22, 2008

tahukah

tahukah kalian
(sure tak tahu)

Hari ni aku amat2 depress..tertekan tertuil tertungging semua bagai ada

I hate this situation i hate this feeling

Aku benci tau tak???

Yes that menejemen bangang

Ikutkan amarah aku td juga sudah aku bg surat berenti kerja

Aku OK kerja company nih tapi sejak menejer baru...si bengg si bengg naik pangkat bagai..ini dept mmg macam si#l...

So
Mungkn di sini bukan tempatku lagi
aku harus pergi
Ya Allah bantulah aku

4 comments:

Yan said...

selamat maju jaya atas semua online application hang.. dah banyak sangat faktor penolakan hang dari tempat tu.. keh keh keh..

madamoiselleczar said...

ihiks...fid...sila pergi dgn segera....ngeeeee..pergi meninggalkan kompeni ittew! aminnnnn.

anamiraa said...

betoiii! dah sampai masanya untuk hang fire boss hang! selamat tinggal boss!

kuireena said...

fid, kalau hati dah tak senang jgn tunggu lelama.. chow chin chow jer la cepat2