>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Friday, February 1, 2008

16

Hari ni follow up check up anak aku...Ehemmm...Alhamdulillah...
Dan berat naik sekilo...sbln sekilo..hehehe..jadi 16kg

Lps tu terpa ke MV nak pi jusco sana sbb aku nak tengok itu bahan2 utk takoyaki...adaaa..tapi itu acuan juga tak raaaa......so beli bahan2 pun taraa guna daaaa.....

Hari ni masa nasi ayam
Agak sedap laaaa.....


kucing
awat dok keriau ntah la ni....

6 comments:

Mommy Hafiy said...

kusss..semangat!!akif dah 16kg???adehler..patah pinggang mummy..hehe
hisashiburi dane!

Che-Cheh said...

Yo aku pun nak buat takoyaki. masalahnya mcm you...pan takde. I cari cari kat internet...hanya ebay yang ada jual.

Fid said...

mommy hafiy
hisashiburi!!!

che-cheh
ebay berapa RM?

Che-Cheh said...

lupa berapa...but boleh tahan. but then lepas tambah shipping cost..mahal gilar...mcm RM150. Barang tu hantar dari japan. I ingat kalau ada org kita yg gi japan nak suruh belikan.

mado_ct said...

heehe...ni org jepun. nk order? dlm 1000ke 2000yen dpt kan?

Mommy's brownies said...

menatang apa yang hang nak masak ni fid? kasik masak utk aku..teringin plak aku nak makan...hehehe
aku hari tu 1st time makan sushi..buleh tahan gak..selama ni aku takut beb! hehe..kalau nak pi japang kena la blaja2 makan sushi kan?