>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Saturday, February 23, 2008

hando baggu etc

hand bag
dengan jayanya satu handbag (maha?l) aku sudah lunyai...sudah harus buat barang antik...
mula calar lepas tu bagai2lah
Oklahkan 3-5 tahun sebiji..
Ada satu yg lebih berusia dr yg tu tapi masih anggun....my first handbag (mahal?) tau! horhorhor..
(aku bkn nak cakap bab brg mahal murah tp aku ni amat2 susah nak beli brg2 mahal sbb aku kureng mampu maka amat2lah aku hargai...)
aku tak kodewaru(particular-lps rujuk dictionary) sgt ttg brand barang yaa...Namun sekali sekala aku belilah juga (itu yg consider mahal tuh!)

Pikir punya pikir...nak bawak handbag yg masih anggun tu pergi kija hari2 ala2 sayang la plak...
mmm...yg dah lunyai tu mmg hari2 bawak...maka..Tadi lps pk punya pk juga aku angkat satu lagi yg tak le mahal dan tak murah sgt
cap pun tak glemer mana...(dgn alasan temporary..sbb aku target kalu lelaki itu dpt bonus aku pohon 10% utk handbag aku...yg aku nak pun sudah aku usha hahaa..duit ntah kat mn tp brg sudah aim..kihkihkih)

Yang lawak..
Punya lah ngong ngang aku nih (ngong ngang tu aku cipta membawa maksud kurang ilmu) ttg brg berharga...Aku tak tau pun kalau kita beli bag ala2 ada brand gitu ada warranty kahkahkah..
Aku baru tau ptg tadi kahkah..lps mamat yg open bill utk aku tu bg kad yg mmg aku selalu jumpa dalam handbag2(mcm banyak)....mamat tu kata kat aku..
If anything happen in 6 mons bleh bawa ini kad pergi mana2 kita punya pusat kita boleh repair yada yada....FOC service..
aku buat muka errkk..(ada ke mende gini?) Jadinya balik rumah td aku selongkarlah cari 'kad warranty' bag2 lain...ada! mmg ada date no series(?) bagai...
Ngan muka yg kononnya kagum aku cakap kat itu lelaki...kahkahkah...sungguh jakun ini budak kampung!!!
tak malu tak malu....

to erna (jika membaca)
aku wat itu pizza (donut sifu suria)td...(saja bg tau hang sbb aku sms hang dan sbb hang cikgu baking membaking aku)..1st tray aku hangus!kahkahkah..kes aku tak tau berapa minit mau bakar sbb tak de tulis dalam itu resepi hahha...dah tu manually buat observation sekali itu gedebi mau nenen...itu daddy plak tgh tidor...tiba2 oven aku bunyi 'tingggg'
aku pun pisahkan nenen ngan anak aku..pi jenguk oven hitam legam wa cakap lu itu tepung!!!!
yg lain2 ok..
sekian laporan ya cikgu

to che-cheh...
Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......u know ...betapa i miss to IP-IP msg with u (fab3 as well)...I dah buka igoogle.....i ada try sikit but macam kurang pandai laaa..
nanti dah tak busy i tuntut ilmu dr u yaaa....thankssss..i suka igoogle...thank u thank u
Hopefully kita cepat2 dapat kerja lain hahahahhahaaa

4 comments:

rizza said...

hand bag..hand bag..hehheh

wei teror ko wat pizza...sampai tukar warna..hhahhah (sorry ye ..menyakat je...)
aku pun pernah jadik..leka layan hassan menyusu..heheh aku pun lupa..aku tgh wat kek..hehe abis warna berubah..heeeh

try lagi...

Marisa said...

wah.. Fid juga telah membeli handy bag.... silalah post gambar menggayakan hand bag baru anda... hehehe....

Fid said...

rizza
kihkihkihkih

marisa
takyah nak kugaya2kan hahaaaa
bag biasa sahaja.

Erna said...

wahaha...aku baru je teringat nak tanya hang pasal piza tu..dah tu dpt simpan tak? ke tak dpt simpan sbb 1st batch dah legam?hehehe...
takpe Fid, buat lagi..lama2 expert la! hehe.. anything just sms aku wokeh! mana yg aku tau aku bitau la! hehe..aku pun budak baru belajar beb!