>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, February 25, 2008

masalah berat badan

Haa..yes aku ada masalah..berat badan yang berlebihan....
Adeiii
In fact dari dolu2 lagi mmg dah bermasalah tetapi under control
Tpi skrg ni dah takleh control
Al kisah aku asyik sakit kat ankle..
aku jumpa doc..mula2 dia bg ubat for 10days..ubat tahan sakit laaaa

then sabtu lps aku pi lg...kena buat x-ray..
semuanya NORMAl...
maka doc simpulkan semua sakit2 tu sbb aku ni terlalu terlebih berat..

maka..
1. aku wajib buat senaman tanpa ngelat
2. aku kena pakai kasut yg sesuai..maka aku dah beli 2 pasang kasut baru..satu konon utk pakai lasak2..satu nak bawa guna kat company nan besar ni konon kalu nak cross production line...kasut kempeni bg sgt2 la tak sesuai sakit kaki ..
pk punya pk..sayang le plak..hahahaaaa

dah 2 hari la aku pakai kasut baru aku tuh...oklah sbb tak sakit sgt kaki heheheeeee


aku kena giatkan usaha..
semoga aku berjaya...

6 comments:

anamiraa said...

akupun ada masalah seropa. overweight! uwaaaaaaaaa!! sebab aku sukannnyaaaaaaaaa makan takleh berhenti la weh!

bilalah aku nak jadik tin sardin ni weh! dah letih dah jadik tong gas!

dulu rajin exercise. sejak abang masuk sekolah ni tiap2 malam dok tengok homework dia by 10pm aku dah ngantuk laaa....

camno ni hah?

Fid said...

anamiraa
uwaaaaa
hang ok lg weii ada shape aku dah rupa tong drum! hahahaaaaaa

aku nak try excercise yg aku pernah belajaq nih
kalau menjadi nnt aku ajak hang kahkahkahkah

rizza said...

go fid go!!!!

anamiraa said...

fid,
nanti laki hang bonus. suruh dia sponsor itu Slim World aje. Senang dok situ 3 bulan slim melim la hang! hahahahaha!

(aku terfikir gak tapinya takut tak tercommit nak pi tempat depa tu. banyak kawan2 aku semuanya separuh jalan aje. rugi woo! dah sah2 la dah settle semua bayaran kan.)

Yan said...

Fid, niat tu kasik sama level macam kau nak bf Akif dulu.. keh keh keh.. agi idup agi ngelaban okkay!

Fid said...

anamiraa
weh tak kuasa aku nak ngabis duit itu itu hahaaaa

cik yan
agi idup agi ngelaban tu masih on utk BF akif maka takleh utk yg lain kahkahkahkah..
tp aku BOLEH! hahaaaa