>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Saturday, February 9, 2008

Dia 29 tahun

9 feb 2008..Ulang tahun kelahiran suamiku yg ke-29 thn masihi..
Muda lagi wei laki aku!!!
Yang pasti aku je yang ingat tarikh lahir dia!
Tak bagi hadiah apa2 kecuali.....
Aku dengan jayanya berjaya melatih anak aku mengucapkan.."HAPPY bIRTHDAY DADDY"
atau dalam versi pelat...
"epi bisdei daddy!"
Sambil menundukkan kepala..Dia kiss daddy dia...
Kira tu hadiah la kan?


6 comments:

Mommy's brownies said...

HAPPY BIRTHDAY DADDY AKIF!!
moga dipanjangkan usia, dikurniakan kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki, dan beroleh keberkatan olehNya dan berbahagia bersama keluarga tercinta! dan juga semoga dapat BONUS BESAR! hehehehe

Fid said...

mommy brownies....
arigato arigato..

rizza said...

wei..mana kek yg ko buat???

happy bday..daddy akif..!!

anamiraa said...

ya rabbi mudanyaaaaaa hangpa nih! bagus2! cepat2 dapat duit banyak2 okeh! so that cepat2 boleh senang lenang goyang kaki je! itu impian aku gak walaupun dah terlajak sikit umur.

selamat panjang umur, dilimpahruahkan rezeki halal, diperbanyakkan anak pinak dan selamat dunia akhiratttt!

take care bebeh!

Fid said...

kawan2
terima kasih

said...

World Of Warcraft gold for cheap
wow power leveling,
wow gold,
wow gold,
wow power leveling,
wow power leveling,
world of warcraft power leveling,
world of warcraft power leveling
wow power leveling,
cheap wow gold,
cheap wow gold,
buy wow gold,
wow gold,
Cheap WoW Gold,
wow gold,
Cheap WoW Gold,
world of warcraft gold,
wow gold,
world of warcraft gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold
buy cheap World Of Warcraft gold j3i6j7zb