>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, February 4, 2008

wow!

Lelaki itu memang amat sesuai jadi suami aku!Hahahaaa..(memang laaaa..kecuali time balik kerja jek)

Tengah aku dok suam2 kuku angin timur barat tiba2 aku dapat Email nih

Dear Ayang,

Pls see the promotion sale for tomorrow 05.02.2008. Unfortunately, your CD
was not there.

How's about the others. Interested?

Aku pun bukalah attachment list brgn2 yg promotion kat tempat kerja dia...Maka aku tengah beranganlah nih....

sekian


3 comments:

Mommy's brownies said...

wahahaha...time ni cayang abang yer..ahaks! beb, apa yang menarik kat promo sale tu? share ler kot bleh aku tumpang dua kaki ha! hahahaha

anamiraa said...

sejuukkkkkkk hati kalau hari2 dapat message cam nih! mesti aku takdak komplen punyalah!!

Fid said...

erna
tak dak la best mana pun tapi bila org suruh kita PK nak apa kita mcm kena PK lah juga..hahahaaaa

karang aku fwd

tp short notice bebenor esok sale hari ni br bg mcm tak moh bg aku pk je hahahaa

anamiraa.
kihkihkihkih....