>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Friday, April 11, 2008

aku cuti

Aku cuti lagi hari ni
Bawa anakanda gi follow up

so far so good...

Maybe next month boleh stop ambik ketotifen.....

Dan semalam dgn jayanya aku berjaya masuk MHU....nick macam biasa ya.....

PC Office takleh guna,,Maka kena tunggu berada di rumah la nampaknyaaaa

3 comments:

Mrs ZYI said...

salam,

boleh tumpang tanya, ambik ketotifen utk apa ye?

anak sy pun paed kasi ketotifen (orally), which he refers as ubat kuat paru2 to preven asthma..

tp side effect nya ialah, increase appetite -> gain weight. hmm..

Fid said...

mes zyi

salam
itulah tujuan ambil ketotifen

ya mmg akan tambah selera mkn..but tak kisahlah bkn nak ambil long term....

dia mmg kuat mkn saya sediakan mkn sendiri untuk dia..

Erna said...

hehe..hari ni kita berjumpa di SMC sambil berkejaran anak2..hehe..