>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Wednesday, April 30, 2008

RHBBANK ONLINE BANKING

Ini bukan kali pertama..tapi dah banyak kali....
seperti mana image kat atas tu maka aku login lah tgh malam..anak dah tidur kann..Tapiii..
Image bawah ni keluar..
so nak komen lagu mana ni?
RHBBANK online banking indah khabar dari service????

serius aku MARAh

6 comments:

mama ryan said...

x penah guna rhb..

current gaji masuk ikut public bank..
company lama lak ikut maybank..

bantuan 'fama' lak ikut ambank..

so far, semua yg dipakai ok jek...

mamaQash said...

hi mama Akif..

i always read ur blog.. really enjoy it. today, when i read about ur problem during using RHBBANK online banking, i terpanggil to solve ur prob. since i'm staff of RHB, i have ask the person-in-charge. please note that the system will have maintainance from 12.00-12.30 midnight every day. u can try use after 1am.

:)

Fid said...

mamaqash
ye ke
tapi tak de tulis kat mana2 pun...kata anytime..maka saya pun anytime leee...
yaa bagus2 kena letak notice...

hehehee

mama ryan
nak mcm mn gaji masuk ikut rhb..

lg satu bank yg kalau boleh baik gi kaunter hahaha..bank rakyat..hahaha
online punya la lembab!
ampun naaa bank rakyat..
dah tu kat ATM kat tesco takleh nak check balance kahkahkah..ishh aku ni kalau complaint berkajang...

mamaaina said...

Fid,
aku pengguna M2U so far tak der masalah...tp aku selalu problem ngan UOB online office ok...rumah memang langsung tak boleh nak online....ishhh

Erna said...

hehe..Aku punya pengalaman lak
M2U - so far so good!
HSBC Online - so far so good (ni kalau problem hang tau la kat sapa aku kompelin kan muahahahah)
UOB Online - yang ni..like what mamaina punya prob, dia actually kena ada Java install, kalau takde mmg takleh. Aku haritu pun call,so depa ajar step by step then ok dah hehe so Mamaina,maybe you have to call UOB121 dan suruh depa guide utk check system pc you samada complete tak (hehe..ya Ampun fid! ala-ala promote uob plak..maklumlah majikan lama aku :P)

mamaaina said...

oh..gitu ker Erna...

thanks yer..