>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Friday, April 4, 2008

konflik?

Memandangkan minggu ini aku berada di dalam keadaan 'kurang sibuk' aku dapatlah 'mengular', tukar template blogs dan sebagainya.

Maka sambil-sambil aku menukar apa yang patut aku pun membaca semula entry-entry aku.

Ya Allah..Banyaknya sumpah seranah!.Aku harus kurangkan. Apa jua alasan...Kurangkan penggunaan perkataan-perkataan kesat.
konflik kendiri?

Aku ni suka benar dalam satu hari 3-4 entry aku 'post'.
Bila 'idea' datang memang tak boleh nak elakkan lagi.

5 comments:

Ms Lola said...

ala comei nyer template weih..
aku ni guna apo yg ado yolah.
serious, cantek weih

Marisa said...

betoi la Fid... banyakkan bersabar... hehehe.....

fid.. cam no kau buek semua2 tukar template ni. ajar ler aku. aku sungguh tak reti

Fid said...

ms.lola

heheheheeeee

marisa

aku hentam aja laaa...
Tapi kalau ko nak juga belajar hentam gini buleh sila email aku...aku 'guide' step by step hahaaaa

anamiraa said...

hehehe! hang memang over sama cam aku gak...hahaha..

tapi aku takdelah tulis satu entry tu banyak2 menda kan...hahahah..yang itu aku takleh celen hang lagi.

Fid said...

anamiraa
hahahahaaa
kihkihkih