>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Saturday, April 5, 2008

Mana mummy?

Kakak..Mummy hilang!....mummy..mummy....mane mummy acif?Kakak mummy acif hilang!!!

Mummy kan pergi Nursery hari2 after office hour naik bus. Dia memang suka sangat bila mummy sampai awal.Dia akan berlari2 girang..Melompat2 dan sebagainya.
Pantang mummy hilang dari pandangan dia..maka ayat di atas aka diulang2 .....

Selalu mummy hilang ke 'toilet' or mummy sembunyi bila dia degil.
Anak kita ni kalau ada kita dia punya 'besar kepala' level memang naik sikit la. Aku rasa memang semua kanak2 akan begini..Rasa secure bila ada parents bersama.

Jumaat..Dilaporkan anak aku bangun tidur pukul 1pm!..Bahana malam tu dia tidur lambat.....Stay up apa ntah laaaa......Apa lagi tengok mickey la!Too much TV?(dia ni kalau dia kompromi time kita tengok TV harus dia akan tidur lambat.Lagi pun dia tidur petang.....

1 comment:

Marisa said...

amboi akif... mengalahkan org dewasa.. main stay up plak....