>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Tuesday, April 8, 2008

A baby

Masih lagi baby?ye ke?

Are you a baby?
Yeeessss....baby yaaa..
Are u sure...
syooorrrr..Nyi baby ya....acif baby...

Dear anak mummy
Anakanda sudah 2 tahun 6 bulan lebih la sayang
Lagi 6 bulan genap 3 tahun....

Untuk pengetahuan anakanda..anakanda dah tak pakai dah baju2 size baby..maka dengan ini mummy tegaskan yang anakanda bukan lagi baby.....Dah besar

Akif cepat nenen...Akif nenen banyak2 nanti cepat besar,,gemuk montel
Nanak demuk..nanak besyar....Acif baby...

Anakanda...Baby tak tahu on laptop tau..Baby tak tak tahu shut down laptop tau....
Baby tak tahu pun mana satu button 613 ..Baby tak tahu pun tekan number telefon paksu..
Baby tak tahu panjat2 tau....
Baby tergolek je.....

Alaaaa...acif dolek(golek) masa kecil uweee..uweeeeeee...acif baby yaaaa

Anakanda kenapa nak sangat mengaku anakanda ni baby..yes you was a baby...
Tapi takkan nak jadi baby sokmo....
Jadi budak besar pun still boleh nenen...

Mummy..besyar pong bleh hanyen?
bolehhh...
Oooo....acif besyar acif besyar....

ERkkkkkkk...

2 comments:

rizza said...

soooo cute...baby ya acif..hehhhe

Marisa said...

oo.. selama ni dia ngaku baby sbb takut kalau dah besar tak leh dapat nenen lg.... how smart u akif....