>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Saturday, April 12, 2008

stress yang tak patut & potty trainning update

Al kisah suamiku nan tercinta upgrade lappy and re-format bagai

Dah tu
dia tak bg aku guna mouse dia suruh guna apa yg ada kat lappy ni

Aku plak amatlah kekok dan lembab....
terkial2..
alih2 terasa pressure ala2 stress gitu...buleh?pagi2 nih.....

Alasan kekanda pujaan jiwa
nila gunanya lappy
compact...takyah mouse2
nama pun laptop
letak atas riba guna laaa
kalau ada mouse nak kena ruang nak gerak2 mouse
harus aku belajar guna tanpa mouse ni...
Kena anjak sikit paradigma hahahaaaaa

btw
lappy aku ni maker dia ni buat tak temperature rise test erk?panas semacam je nih!
Kalau sejam letak atas peha mau melecur gini!

update ttg potty trainning
so far so good
dia dah tau cara nak kuarkan pee...
dan dia dah tau kalau nak pee kena gi toilet
ada juga kes dah masuk toilet tak sempat buka suar tapi dimaafkan sbb tempat dan niat jelas hahaha

dah berjaya berjalan tanpa diapers tapi mummy just risau dia poo poo
sbb untuk poo poo dia blom ready diapersless....
nak poo poo harus pakai diapers hahahaaaa

tak pe perlahan2

apa2 pun mmg dah banyak improvement..so...stay tune...layannnnnn

Aku suka budak akif ni sbb dia ni..so far mudahhh sangat ngajar dia..apa jua new skill..mummy suka mummy suka

Yappa oya baka da na!

1 comment:

rizza said...

fid.. lappy tu aku rase cam brand A*** je..hehehhe tak tau le..aku tak suke guna yg tu...(adik aku nye le dulu)....panas je peha aku....hehhe

ok le akif dah leh pee kat tandas....jln2 tak pakai diaper ...best lee..free je montot... hassan ni sejuk2 aku kena standby ngan diapers je...kita ni pun berkali2 pi tandas..apa lagi dia kan..hehhe