>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Sunday, April 27, 2008

weekend

minggu ni kat lorong umah kami ada kenduri.
so daddy yang baik hati tu tak lekat kat umah laaaa
mummy le nak kena entertain anakanda

ni mummy tgh dok update FP cik abe teruna manja ituuu...
ala bukan ada gambar apa pun gambar dia ngan blocks..

Dia la ni..machinery skill Alhamdulillah makin mantap

siap bleh buat aeroplane...turtle ngan blocks...
penuh kepuasan di wajahnya tiap kali buat presentation depan mommy

tahniah anak mummy.....

ni mummy tengah cari bahan utk books dia...

4 comments:

rizza said...

bagus2..acif memang hebat...mommy dia pun teror bab repair brg electric..anak dia pun ade some special skill le..hehheh

Mommy Hafiy said...

teror la akif..hafiy malas sungguh la nak main block nih + mak dia pon malas nak kemas..hehehe
bagusnyer anak mu tak nagco mak main komputer..kalau anakku itew..pantang pegang keybod sket dia la paling sebok!

Erna said...

Alhamdulillah.. eh aku patut komen kat previous entry.. tapi sini pun ok la.. aku tak sabar tunggu entry gembira hang tuh :)
btw, clever boy Akif! go Akif go!

Fid said...

rizza
aku repair tak reti sgt tapi aku bleh hantam kromo kahkahkah

mommy hafiy
akif dia kemas sendiri
ohhh ngaco juga ni tapi ikut mood laa
tapi le ni kalau dengki just 'minta tolong'(minta nenen laa)

erna
kihkihkih.....lambat lagi la tapi tunggu la kahkahkahkah