>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Wednesday, April 23, 2008

Mummy's yada yada

Mummy tak tahu nak letak title apa so yada yada ajalah

Apa yang mummy ingin perkatakan adalah mengenai anak bujang mummy(lagi)

Mummy ni sebenarnya bukan 100% faham pun apa dia cakap
Tapi mummy guna 'haha no kan'..(kan-jigai janai yoo.ka-n)-->ni kena baca ala2 mak2 bdak jepun cakap time ngajar anak depa...bertutur...
(mummy's 6,7,8,9,10 senses(macam ni ka eja?kalau salah lps mummy check nanti mummy betulkan))-->banyaknya kurungan macam nak solve rau\prasu hoteishiki la plak(mummy tak ingat nak eja dalam english lagu mana)

Mummy main teka je dia kata apa bagi word yg samar2 halwa telinga mummy ala2 yes right no may be...
Bila teka tu BETUL mummy rasa..."yappa atashi ha kono ko no haha oya da!"(yessss i'm his mom..)
Tapi bila SALAH "atashitte honto no haha-oya nano?"(aku ni betul ka mak dia nih?)
Tapi memang mummy ni mummy dia pun...
nancyatte

p/s: Anak mummy ni makin banyak la merapu kempundeng dia..adeeiii

1 comment:

Mommy Hafiy said...

fid..at least bole nak teka..ini..hafiy nih ntah bahasa mana yg dia ckp..huhu..jenuh gak mak dia nih perah otak ooo..dia ckp campur2..
eg panas dayo..train ichatta..book baca..ini yg terang jelas bole ler mak paham yg samar2 byg2 tuh..mmg tak paham!tp satu je la yg perasan kalau dia nak ckp omputih kengkonon tuh laju smcm jek tp satu habuk tak paham!jgn kata sipi2 tempias2 sket2 pon tarak...hahaha..gaya nak tiru budak dlm starfall tuh.