>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, April 14, 2008

Penatnya rasa

Hari ini aku seharian dok mengurung diri dalam gua(read:lab)
Penatnya otakku

Ntah kenapa tiba2 QA Japan detected problem.Mmmmm..
Yade...Itu sample Germany sana juga sampai OK aja..Awat kat Japan KO??

Maka bagai nak raklah kena investigate...
Semua orang bagi aku guna lab..kihkih..
Sapa tak bagi tak dak gaji OK..Ini product bakal letup ok...so ke tepi ke tepi......(riak kan???)
Hahahhahahaaaaa

Itu tuan menejer lab pun ala2 dah cuba ikut rentak..best design first kihkihkih..sorry naaaaaaa
Memang depa perlu beri laluan kat product design by kami ini....Kena weii kalau ini company nak survive longer...
see how great is our design kahkahkahkah.....

Nah .......Aku ada report yang tergendala...Adeiii...esok kena bersilat dengan report plak...
Bila ntah date itu report harus sampai US?Lupa dah aku...Lantak lantak..esok aku check....
Japan side plak dah berkali2 ingatkan aku tentang itu report...sabaq laa..bukannya aku lambat..aku advance ok....so sabaq naaaaaaaaa
Susah betoi..kita advance pun depa pressure..kita behind schedule lagi la kena hantm...aiseh aisehh..doniaaaaa

Cerita melegakan minda plak
Anak aku makin maju dalam bidang potty kihkih
sudah boleh bagi tau hajat dia...sudah boleh tido siang tanpa diapers...sudah pandai buka seluar and 'hehenda' sendiri..
Sasuga anak mummy....
Yappa uchi no ko ha saikou da!!!
Gambare akif..gambare mummy..
gambaroo ne.....

Keinginan nak tukau kerja tempat lain makin memuncak.....dalam pikiran ni macam2 aku pikio...Insya Allah akan tiba masanya..
hari2 nih apply kerja hahahaa..
Tapi awat ntah tak sangkut2
Tak pa tak pa
Dari pengalaman lalu...aku akan dapat kerja hanya dalam masa satu hari.....so minta je hari2..nanti bila dah rezeki tu sure dapat..Insya Allah
Gambaroooooooooooooooo

Ke..Aku nak sambung study?
Ambil kursus?
Ala2 dah terminat bidang lain laa..Macam mana nih?

Aktiviti melawat blog pun belum buat lagi...so stop dolu la....

4 comments:

Yan said...

sambung study Fid.. keh keh keh.. hang pun senang paham kalau blaja.. aku ni ye dah lemau.. wah ah ah ah ah..

/bunyi gelak tu, sukati la kau nak buat style dangdut ke apa..

Fid said...

kihkihkih

anamiraa said...

aku pun teringin ni nak sambung master dan seterusnya phd. tak sanggup la nak buat kerja ni sampai tua weh!

bestnya kalau dapat jadik lecturer kat uitm shah alam. sebelah rumah aku je... :)

berangan tak habih la weh.. entah bila la tu!

gud luck jugak kat hang!

Fid said...

akukan kalau aku ni SAHM aku mmg nak sambung belajar....

org kata apa kes jd SAHM belajar kan
abih tu takkan aku nak jadi SAHM melahu????

syiok noo jadi SAHM then ambik master ambik PHD homeschool
fuhhhhhhh
dahsyat2...

btw
sapa boleh advise aku sikit
lagu mn nak apply jadi ckgu ngajaq politeknik???target shah alam punya poli....
ada cadangan?

aku rasa nak ngajaq technical la..buleh???