>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, September 8, 2008

apa cerita?

Aku tak de mood nak bercerita sangat lately hahahahaaaa(iye ke?)

kat office busy.

cuma nak juga mengomel

ni...kat malaya ni mercun dah bleh jual suka2 ati ka?
Ya ampun kat area umah aku ni dum dam dum dam....
stress sungguh

1.apa dah jadi ngan penguatkuasaan
2.mak pak bdak2 ni batu ka kayu?
3.aku tak faham

Anak aku plak jenis tak suka bunyi bising yang tak ada punca

asyik terlari2 bila bunyi mercun yang dimain oleh anak2 sapa ntah yang mak pak tak reti ajar!serius aku marah!
Kita ni kalau bela anak..nak anak kita ni berguna kepada kita...bangsa dan agama..
Kalau takat beranak berduyun2 buat orang sekeliling maki hari2 pun tiada makna...
tu la kecik2 tak mau tangan2kan bila besar susah la....

nak jadi mak pak bukannya bleh main ikuttt ja apa kehendak anak...bukan bleh based on "mak aku dulu ajar aku macam ni bla2.."

come on laaaaaaa.

bab lain nak penuh gaya penuh glamour bab didik anak ala kadar je ke wei????

Aku ni walaupun anak baru sorang baru 3 thn anak aku tapi apabila melihat akan sekeliling...aku rasa aku perlu improve banyak perkara plus...mak aku yang tak sekolah tinggi lagi pandai bela anak compare ngan depa area umah aku ni...ngata orang bijak tapi diri sendiri lingkup!!!!

huh..tak sesuainya entry aku ni dibaca time posa!

cool cool....

ya yaa..anak memasing..pepandai la jaga...tapi takkan nak corak anak jadi kutu jalanan kot?????

fikir-fikirkanlah...
menjadi parents bukan mudah..belajar belajar dan belajar...

topik lain...

tahniah to momidanial/madam za...atas kelahiran baby girl pada 080908 jam 725pm....
Anak Ramadhan ni!Tahiniah!

topik lain

hari ni buka posa kami makan
baked pasta.
aku prepare malam smlm..tadi petang bakar jerk!

Topik lain
Mak aiiii
taska anak aku cuti dari 30 sept-12 oktober
Ish new pengusahan ni agak melampau la...
ni aku nak kena bayar penuh juga ka????
ni satu hal buat aku kena pk balik
nak kena tukau taska ka?
aku ni paling pantang berurusan ngan orang nak berbisnes tapi tak reti nih
sejak tukar pengusaha ni banyak sangat benda yang aku kurang suka!
tak pa tak pa aku ada idea apa aku nak buat....
waittttt..

aku kesian kat akif...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ok stop dulu..
mata kakimasu node...

2 comments:

MAMA ADIB said...

taska ko memang melampau... ingat kita boleh amik cuti cam depa jg ke...

rizza said...

aku setuju!!!!