>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Tuesday, September 23, 2008

pecah record

Hari ni pecah record aku berbuka di rumah
uhuks...hari ni aku terbuka posa kat luaq!alasan..

1.free
2.dah lakiku ajak...
3. kalu tak pi kang lakiku pun tak pi so aku pi la...sian plak kat dia....

Alhamdulillah free
kalau kena bayaq buat rugi ja..sebab aku tak makan sangat sebab aku asyik main aci ligan ja ngan anak aku..
orang ramai2 tu makin gagah plak dia...

5 comments:

NeroEcha said...

Aku pun smlm berbuka kat luar..kat umah mak mertua..kira free ler

Zety Zin said...

kak fid...

nak tumpang tanya la...

pam avent tu kan.. dia compatible dengan mana2 wide neck bottle ke? atau ada jenama tertentu je yg boleh masuk dgn pam tu?

saya ni tertinggal pulak botol avent kat rumah. pam bawak pulak. aishh...

mamaDhea said...

fid.. aku mmg hari-hari buka kt umah.. tp mknan beli kat param.. aci tak?? hehehe

btw, ade tag utk ko.. jenguk ler blog aku eh.. ;)

Fid said...

Sya
tak aci! hahahaaa

Zety Zin said...

kak fid

saya tag akak. jemput ke blog saya