>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Tuesday, September 23, 2008

Inilah antara benda aku terlibat


Tetiba aku teringat ini benda.
awal tahun ni siap design bagai.Dah jual kat Malaysia dah.
So far so gooooddd...
so sedikit bangga la.(ada color merah tapi kat Malaysia dah launch ke belum ntah yang aku tau kat US & Taiwan dah sebab aku dah buat document hahaha
Kahkahkahkah
apa buat aku teringat?
Tadi siang aku compare tahap radiation dia...nyata tetap bagus..selamat digunakan..
tu ja hahahaa

Aku sebenarnya suka juga la buat kerja aku ni terutama bab buat document kahkahkah....
Tapi tu laa..faktor2 persekitaran..ponat2..apa2 pun hidup mesti diteruskan...

p/s:Rasa macam poyo la plak...kalau serius poyo sila nasihatkan aku

7 comments:

mimielola said...

Err, tak poyo. Harap maklum.

rizza said...

ok le tu fid..

Ealyie said...

ala fid, ko poyo pun dlm blog ko bukan kat blog orang..kekekeke.. ok le tu.
perghh.. mantap jugak air tgn ko ni kan...kan.. bukan akif je marasa, org US,Taiwan bagai pun merasa...

arina said...

ntahnya.. lain la poyo kat public kan. tapi actually apa maksud poyo tu? aku kureng pasti.

hahahahah! kesimpulannya tak menjawab soklan la ni kan?

::Umi Sufira:: said...

Kak Fid, Tokai Daigaku yer? Saya pernah mensetsu sana sekali ngan Aishah and Wani..rasa2 Kak Fid kenal depa kot kalu sempat jumpalah..Salam perkenalan!

Fid said...

umi sufira

iyer kenal sangat

::Umi Sufira:: said...

kak Fid saya rasa saya pun pernah jumpa Kak Fid, terserempak gitu(kak fid dah tak ingat kot..)...masa datang tokai jejalan ngan ayie... wah kecik je dunia ni yek...untung nasib tak masuk tokai dai..kalu tak satu u ler kite..ehehe..