>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, September 22, 2008

berbuka hari ini

berbuka...
Baca bismillah...baca doa buka puasa...
minum susu..
Then baru start masak hahahhaaaaa

oklah kan tak de pun jatuh hukum wajib buka posa harus melantak hahahaa

so hari ni makan malam la kiranya..
lauk..ikan masam manis...ngan leftover asam pedas pari semalam.

Tapikan semalam pun buat ikan siakap masam manis juga!
aku makan sikit ja tapi ada orang tu sekor siakap dibahamnya..opss..bukan si kecik...si besar! hahahahaaaaa

Dah blank dah nak masak apa......hahahaaa

nak makan ala kadar kang tak larat pada siangnya....
Mmm.....
dilema2.....
Walaubagaimana pun dah 22 hari kami berjaya berbuka di rumah tanpa PaRam...
Esok maybe pecahkan record pi berbuka kat luat tu pun tengoklah dulu...hahahaa
Heaven tau berbuka kat rumah....
Dah tu sendiri masak..Hatta telur masin ngan tamban kering goreng pun sodap!

sedikit update ttg anak terunaku
ahad timbang..18kg..99cm height...Alhamdulillah...

3 comments:

sayangibu said...

mmg btol...heaven berbuka di rumah. spanjang pose ni,skali je p buka kat luor..tobat dah..huru-hara ngan 2 babies...x nikmat langsung nak mkn...hehehhee

NeroEcha said...

Cerita psl siakap today aku nak msk siakap stim..sedap nye teringat masam2 limau tu..

Fid said...

nero..ko posa ke idak?hahaa