>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Tuesday, September 30, 2008

ok ni update dari aku..hahaha

1. Akukan sejak start belajar di Jepun..aku dah tak 'beriya raya'
So kalau korang nak tau...Hari Ahad lepas aku baru gi beli baju raya hahahaaaa
aku memula nak beli kat PKNS jaa..Tapi ohhhhh tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...aku fenin..ramainya umat manusia nih..
cancel
so kami pergi kula selangor...juwita first collection..milik owner taska anak aku..hehehehehe
walaupun jauh ok laa..sebab aku pi sebab nak 'bergossip(posa2 gossip tuh)...ngan dapat diskaun hahahahaa
Beli untuk 3 orang....heheheh...cik gedebi iya2 tak nak baju melayu...baju ape ni?tak nak la bagai..tup2 balik dia la yang beriya nak pakai...puas aku suruh tanggal....

2.Kahkahkah..kacau bilau sungguh...tak jadi plak kot tukar taska sebab former owner dapat balik Taska.....lepas diskusi bagai..in fact parents semua tak nak owner baru...kalau owner baru nak juga..jawapnya taska tu akan tutup laaaa...
Alhamdulillah dapat balik...siap ada parents nak ajak buat piket tuh hahahaha...
Aku akan call confirm balik after raya....
Tu yang sanggup sampai kola selangoq pi bergossip tu aiya!

3. kuih raya.......
Aku buat 3 jenis ja...
Nak buat lagi malas sebab..aku tiba2 malas nak mengemas....
Lepas tu darling hubby dapat banyak plak cookies free belasah wak balik je ke kampung...lps raya nnt aku buat le kuih raya lagi hahahahaaaa

4. duit raya.....dah isi sampul..sampul duit free..banks yang bagi..tapi tahun ni sikit ja dapat sampul...

5.Erna..Thanks .....sorry na..aku tak ajak masuk rumah..sepah yang amats...ngan baju tak lipast..plus anak aku sepah plak..baju zaman mana ntah dia bantai pakai....ni aku stay lewat2 ni ingat nak melipat kain baju tetiba malas plak dah hahahahahaaaa

6. Esok tengah hari(nasib baik) ke malam(kalau tak baik punya)aku akan balik kampung....
Lakiku kerja sampai esok ish...aku kata kalu tahun depan (abih probation promotion bebaru ni)kalau tak promte lagi siap..aci dah target laki promoted 6 bulan sekali..over?
Udah aku tak de akan di promote so....letak harapan pada hubby la hahahahaaaa
Doa2kanlah ya

7.Anak aku...Alhamdulillah banyak benda aku tau dia dah tahu....
Entah sejak bila he can understand english...hahahaaaaaa
(under estimate?)
suprise suprise suprise..sebab selama ni dia buat tak faham sekali dia faham ropanya..haha malu aku!
Anak aku dah boleh masuk tido sendiri tanpa hanen!
Anak aku memang suka tolong aku memasak
Anak aku dah pandai demand nak buku
Anak aku dah pandai kayuh basikal
Banyak lagi la dia tahu...
Aku...baru tau dia tahu..............

8.Kesempatan ini aku ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri.....
ampun maaf kupinta...andai ada yang terguris..salah silapku harap dimaafkan....

No comments: