>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Friday, September 26, 2008

salam dari aku

  1. aku busy...busy gilaaaa
  2. aku start cuti Ahad ni 28 Sept.
  3. Esok Sabtu aku kerja
  4. Aku balik kampung selasa malam rabu a.k.a malam raya....30 sept la kan...
  5. to sya/mamadhea...tag ko weekend ni la aku buat..ohh zety juga
  6. aku plan nak wat kuih raya weekend ni lagi pun kuih raya yang aku sembunyi telah ditemui oleh lakiku maka dah settled..so aku kena buat baru hahahaa...see sedapkan.....aku buat cookie coklat oats ambik resepi dr FP Erna...tahun lepas punya raya punya projek dia...
  7. Aku sibuk ngan memilih/melawat taska lain...anak aku confirm aku pindahkan taska
  8. sepanjang posa sekali ja aku berbuka posa kat luar/tak masak...
  9. semalam hampir2 aku pi param tapiii..Alhamdulillah aku punya keazaman kuat.......balik buka posa ngan ayaq...solat bagai..start masak..sempoi..jadi juga..sambal ayam...sayur sawi dan kerabu.....
  10. melamine dalam FM China...aku dah tarik balik semua minuman bersusu cik gedebi....hakhakhak...cik gedebi is on BM hahahha..tua2 masih sakan ngan BM....hahahhaaa..Aku ada tanya dia bila mau stop...dia kata .."tunggu laaaa"..so kena tunggu laaa....api nestle and DL Malaysia kata depa selamat..mmmmmmm....KKM dah kuarkan apa2 ke?aku dah lama tak tengok berita/baca berita..Tapi aku tengok 'kekasihku seru' malam tadi hahahaa...so dah tau la mastura kawen ngan sapa....hahahahhaa...citer ni tak seram pun.....
  11. Macam funny plak bln posa ni ..di usia anak 3 tahun mak masih dok rasa let down reflex time kat opis...hakhak....Nak pam ...dah malas sooo...buat derk ja la
  12. SELAMAT MENEMPUH MALAM2 TERAKHIR RAMADHAN
  13. SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI

9 comments:

arina said...

selamat hari raya maaf zahir batin.

rizza said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Fid...

Maaf Zahir Batin....

semoga riang ria di pagi raya..

Yan said...

selamat hari raya.. yay! selamat hari raya.. yay!

maaf zahir batins.

Zety Zin said...

kak fid pasal senarai latest dairy products yg bebas melamine saya ada tepek kat SI

oh ye. selamat hari raya
maaf zahir batin
selamat buat kuih raya

MAMA ADIB said...

salam aidil fitri
maaf di pinta andai terposting / terlanjur kata sepanjang kenal di maya

ps : ayat ka atas akan ku paste kesetiap blog yg ku lawati.. sungguh takde keja

*tapi mak betul2 minta maaf no kalau terguris kata*

Marisa said...

selamat hari raya Fid....

mamaDhea said...

selamat hari raya fid..
maaf zahir batin..
tag tu buat eh.. jgn tak buat..
hahaha...

NeroEcha said...

Balik kampung..ohohoh.. balik kampung..seronok ler ade kg nak balik..aku ni menumpang kg org..tak tahu lg balik ke tidak..amyway semoga selamat nanti perjalanan ke kg yer..Selamat Hari Raya Aidilfitri and Maaf Zahir Batin

NUR said...

selamat hari raya...