>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Thursday, September 4, 2008

kaze ga aru kagiri

nan cyatte
'aku bagaikan nak pengsan bila tadi anak aku buka tv CH 611 ada cerita digimon.
Siap kenal itu adalah digimon!

so apa aku buat tukar bahasa...tak de digimon cakap melayu so nihongo lah ya...so u belajar nihongo yaaaaa
akukan sebenarnya suka kalau anime2 jepun ni hahahahaaaaaa
positifnya
korang bayangkan mana jepun2 ni dapat idea cerita merapu gitu???
lagi satu depa punya animation technology ni antara terbagus dan tercanggih kat dunia.
aku pernah tgk the making of ultraman hahahahaaa
bangunan2 tu kecik2 ja weiii....letak atas meja ja


tup2 lagu penutup digimon tu sodap juga..ngan lagu penutup ultraman dyna
apa tajuk watashiha..wakarimasen...

akukan pernah nangis sedu sedan tau tgk anime-hotaru no ohaka...citer 2 beradik yatim piatu yg terseksa zaman WWII
sediiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
itu anime ja tu

lps tu citer doraemon tu ...suara doraemon dalam jpns tu makcik punya suara tuh...

lps tu aku suka tgk chibi maruko..hahaha
sazae-san...kat malaysia tak de
pendek kata aku suka semua anime kecuali citer naruto...takleh laa citer tu..tapi citer one piece aku suka!!!

toiu koto de..

tokorode...

kyono juadah berbuka
  • ikan percik- terpengaruh aku ngan farah..mama225
  • daging bakar dlm oven
  • sayur taugeh ngan sawi campor tahu tapi aku dapati tahu lebih bnyk dr taugeh dan sawi
  • nasi putih
  • air kosong
semalam punya juadah berbuka
  • sambal udang petai request dari atashino kereshi!
  • kerabu pucuk paku
  • nasi
  • air

1 comment:

farah225 said...

fuh ko pon terpengaruh gak?hehehehehe.terangkat dak percik hang?