>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Tuesday, September 16, 2008

cepatkan

Dah 16 Ramadhan
Esok 17 Ramadhan dan juga 17 september 2008...ulang tahun kelahiran akif hafiy yang ke-3!

request (lagi)
nak happy birthday to you lagi!

Amboi! takkan tiap2 bulan kot???
happy birthday to you=cake..tiup cake la

Mummy plan nak je buat kek sendiri malas bakar..nak buat yang kukus ja....
Tapi la ni buat apa pun..i mean masak...apa2 pun nak kena jaka dia..

acif buat..
acif tolong
yang paling best..
"biar acif sendiri" (biar saya buat sendiri..mummy ingat biarkan saya sendirian hahaaaaa)

Apa2 pun...saya harus memasukkan diri saya ke dalam lab...
bye byeee

1 comment:

mommy lyna said...

acif nak hadiah tak?

amikla hapi ni. hahaha.