>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, January 28, 2008

buleh pitam ooo

bayangkan dok tgh sibuk ngan kerja tup tup dpt sms lagu ni

ayang...kucing tu macam tak suka ja susu yg abang bg...(bagi DL full cream ya)

Balas

abih tu?

Tak de ke susu untuk kucing?kucing minum susu apa ya?

balas....

Minum susu ibu dia laaaa

ada ka jual?

Oiiii cik abang....mana ada org formulakan susu kucing laa..susu lembu ngan susu kambing ada laaa...

ya ka?abih tu nak bg kucing tu susu apa?

balas..

pilih antara 2...susu DL akif ka susu mummy akif...

hishh melampau takkan nak bg kucing susu manusia...bg DL aja laaa

Tau tak paaaaa..tp kalau nak susu khas utk kucing ada laaa.takyah la nak perabih utk dia...bg ja yg mn ada....

ok

setelah 12 tahun lebih aku kenal lelaki ini...pertama kali dia obses sgt ngan kucing...sbb anak nak kucing tu kot

*pengsan*

9 comments:

raggedyanne said...

fid, kelakar abis la post ni :)

mamadanish said...

Yes!stuju...klakar gilerrr..

Fid said...

sesak nafas oooo

Yan said...

Fid,
last weekend kat Majalah 3, ada cite pasal org bela kucing puluh2 ekor.. actually ada susu khas utk kitten.. aih, ni mmg high maintenance ni weh.. zaman aku bela kucing dulu, bagi dutch lady tu jaa.. + ikan rebus..

Fid said...

cik yan
haa aku tgk

rm3k weh sbln...tu yg aku bg tau laki aku kata ada tuh...

Yan said...

3k sebulan.. nasib anak nak makan apa weh.. yahahaha.. aku tak pay attention sangat.. si Zeri dok jerit2 soh layan dia..

mumaina said...

Fid,
lawak.lawak...
dulu huby ader gak bela kucing nie..besar ya Rabbi..nak wat camner ajal dah sampai...so sampai skg....w/pun dia suka bangat ngan kucing...dia macam dah frust nak bela kucing lagi..konon2 kucing lama dia tu tiada pengganti lah.....n skg habit dia jatuh kat Aina..2x5 jer pantang tgk kucing.
saya pulak.....pegang pun tak berani....:-)
apapun...semoga akif gmbira ngan hobby baru dia tu...

amydaud said...

ada susu utk anak kucing...lebih kurang susu formula gak...siap ade botol susu tuk anak kucing.. (nie untuk anak kucing yg hilang mak)

kalo kat umah..anak kucing tue minum je susu mak kucing yang lain..senang..cam ibu tumpang camtue..hehehe...

rizza said...

hehheh lawak la ko..
kot kitten nak share susu akif ....
hhaahhha