>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, January 21, 2008

keyakinan

Aku...
Satu masalah membelenggu aku....
Aku ni aku rasa aku ni kurang berkeyakinan laaa...
Blame this company hahahaaa
Sejak aku join sini aku punya level keyakinan tu memang down....
Kenapa?
Sebab kat sini tak de orang nak bersuara...I mean nak express idea diaorang dgn sukarela dan kalau bagi idea atau apa jua cadangan tak ada orang nak ambik kisah..
Alasan ke nih?

Aku kena bina balik keyakinan diri aku!
Aku boleh aku boleh aku boleh....

3 comments:

anamiraa said...

hang boleh hang boleh hang boleh..

errr.... lagi bagus kalau boleh blah dari situ cecepat skitttt...

sitilina said...

malaysia boleh! kak fid pon boleh!

rizza said...

yakin boleh!!! yeah ..