>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Tuesday, January 1, 2008

Tak tido lagi

Actually aku kan ada banyak sgt nak update tapi aku tak leh nak update sbb ada 'org' tgh tunggu turn nak guna pc/internet ni-->gedebiku yang manja laaaa
Dia tengah layan cerita the wild.....tapi dia dah ready kerusi sebelah aku ni...
Mmm..
memang kerja berebut je la ngan anak aku ni sejak dia kenal dunia teknologi nih......
banyak lagi device yang dia dah familiar...

kalau henpon aku bunyi dia dah kenal yg mn satu sms..yg mana satu incoming call....
"mummy mesej..."
cuma yang dia blom tau cara nak sms ngan buat call je lg kalau dah tau kalu mau haru aku harharharhar....

haaaaa dia toleh lg....
"nape sayang?nak nyen?"
dia geleng....
"ame(lama) agi(lagi)?"
"jappppp"
Dia pandang jam...

Mmmm..pukul berapa dia akan tidor nih???

1 comment:

rizza said...

fid...
aku tak larat nak tambah perisa kat SI tu..makin biol lak kepala aku baca SI tu...
aku komen sini je la..hehe

1. anak sembelit tu...alahai dah berpuluh2 kali dah aku baca...
yg ye nye kena la stop makan (kalau baby tu bawah 1 tahun)...bf aje..(ni dulu doktor PAKAR KANAK2 yg advice..pernah jadik kat Hassan dulu...stop makan BF aje..-selesai masalah)..
kalau dah lepas 1 tahun tu...-check apa yg disumbatkan kat anak tu...
dan satu lagi check ape le yg mak nye melantak tu....
ni kalau nak solution FM aje..mana mau jalan..tu bukan solutin yg betul..dan juga bukan alternative...tu kira MALAS nak cari solution le...

2. ni macam2 le hal...dah le main ikut2 je..derang ni ..kot ye nak kontrol pun.."guna la akal" yg diberi..bukan main guna duit(beli pil le..injek le..apa2 le..) melainkan le..dah sah2 byk duit n tak menyesal lepas tu...

3. ni sah2 le bangang..masa buat tak beringat...dah terpreggy baru nak hantuk kepala...nasib le...sapa suruh tak kawal emosi...
kot sedap pun...result lepas tu takkan tak mau amik result????

4.ni memang ngok ngek..sepatutnya nak jaga pun..jaaga makan minum anak no1 kemudian baru yg lain2..ni kalau bagi anak makanan beli..apa faedah nye??? ni semua nye MALAS n nak berlagak le..leh pi beli buku rege ribu riban n leh beli mainan canggihh manggih..hahhhah
bukan nye budak tu leh hidup sihat ngan diberi mainan aje...

5.ni org yg tak nak ngaku le...n tak berjaya tapi wat2 berjaya BF....dan sesungguh nye depa2 ni le yg start bykkan post FM kat SI tu...

ok fid..aku dah siap mengkomen...
hehheh