>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Tuesday, January 22, 2008

update lg...stress no more *wink*

Al kisah..Alhamdulillah.....
badai melanda bukan bermakna tiada esok untukmu...cheewahhh


"abang saya nak gi massage mlm ni"
"pegi laa"
"Tapi duit tak dak..ada rm100 jerk"
"Pergi le..nanti abg bayar.."
itu baris2 sms....

maka malam ni aku nak pi massage..sapa nak ikut jom..

alasan paling minasabah..
tau tak kaki aku ala2 macam terseliuh gitu...sbb tak larat dah nak bawa badan aku nan berat ni kot...
aku terpelecok hari tu.....

happy ending....

plan nak buat esok
1.Easy bake pasta...
2. bawa si kecik ke park....

note:
Aku teringin nak tonton citer 'berbagi suami' film indonesia tuh..Tapi asyik terlepas je kat Astro....
Aku juga dok folo citer SpaQ....
Tapi kalau citer Melayu fuhhh lifestyle......Memang class!
Macam Malaysia semua masyarakat gitu....Ihik

5 comments:

mumaina said...

Fid..
best tu pi massage lagi2 ader org sponsor...lama sungguh tak pi manjakan diri nie...

raggedyanne said...

itu hari 'ter'tengok citer berbagi suami tu... overall, mmg best, although byk benda2 yg agak disturbing sikit la dlm citer tu (kalu nak dipikir dlm2 lar), tapi in the end, feel good factor tu ada :)

anamiraa said...

oh mahal gak la massage ni ye? more than rm100 each time? ala2 telan air liur aku weh!

well... don't mind me. aku ni memang cheap hahahahaha!

sitilina said...

kak bagila resepi sekalik!

Fid said...

anamiraa
massage tu rm50 ja sesi..satu jam..satu badan....

aku tak mau la guna duit aku tu je alasan paling munasabah!

sitilina...
ok karang update resepi hehehe