>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Friday, January 25, 2008

mana nak pergi

baby CNY ni kita nak gi mana?
mana mummy?
mummy tanya baby la
gi mana mummy?
nak gi genting
(geleng)
Gi A famosa resort
(geleng)
Aquaria?
(geleng)
Sabah?sarawak?langkawi?
(semua geleng)
Baby.. CNY ooo 4 hari tau cuti.....Kita gi picnic nak?
tak nak...!!
Abih tu nak gi mana semua tak nak...takkan nak gi oversea kot...berpada2lah....baby nak gi mana? cakap laaa
(si daddy nak marah la si mummy dah tinggikan suara..."yg pi tanya anak tu apasai mana dia tau...")
Tahu yaaaa
Haaa kan dia kata dia tahu..
Cakap nak gi mana?cakap cakap (penuh excited)
teci-ko
Hah tesco??
(angguk)
Abanggggggggggggggggggggggggggg...takkan 4 hari nak berkg kat tescooooooooo
takbleh ka mummy...???
Tak buleeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....
daddy nak teci-ko..nak teci-ko...

Ya ampun......takkan tesco tu tempat sesuai untuk dia mkn angin???

Taraaaa....tanpa tunggu CNY kami pi tesco mlm tadi

jengjengjengggg

Nak ni....(tunjuk kat basikal)

Oooo rupanya anak aku nak gi tesco nak suruh beli basikal....
kuss semangat

pk punya pk.....kami bercadang nak cari kat kedai nyonya ke kedai ah-pek aja laa...senang sikit bnyk pilihan......bleh tawar menawar gitu..
dia nak basikal yg budak besar tu tau.....

1 comment:

rizza said...

wah..bijak akif....tau nak pi tesco..mesti dah lama aim tu..hehehhe