>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Wednesday, August 13, 2008

mood-membaca

La ni mood aku: malas nak tulis entry..
so aku nak tengok berapa lama aku bleh tak de mood macam ni hahahaaaa

Sebab la ni aku punya semangat membaca tengah gila2...
Banyak sangat benda/books yang aku nak baca...so aku rasa macam malas nak menaip....

blog org aku gi baca sebab itu MEMBACA...

Kalau Email pun aku baca..sebab MEMBACA....


Happy READING! Aku nak gi 'menembak' sambil baca nota!

1 comment:

salzahari said...

kalau rajin, jemputle ke blog saya..

http://salfaryna-mypreciousgift.blogspot.com/