>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Friday, August 1, 2008

sakit kepala

aku EL hari ni sebab aku sakit kepala nan amat.

Al kisah lakiku balik lambat

Dah seminggu hidup kami ala2 tak bertemu..kahkahkah

monday-sampai umah 8pm
tuesday- dia jemput aku and akif kat taska jam 930pm
wednesday and thursday aku balik ngan akif naik cab
thursday hubby tak balik2 sampailah Friday 4am!

Tengah aku susukan akif aku call hubby tanya bila nak balik masa tu jam 1130pm gitu
aku tertido sedar2 12am+ aku tgk hubbyku blom balik aku try call tak dapat2
Lantas oleh kerana gundah gulana laki kata nak balik pukul 11pm tapi tak sampai2 aku takleh nak lena..sampai dia balik 4am.....

Jadinya aku tak cukup tido sedar2 pukul 7am dah takleh nak buka mata
berdenyut2 kepala..macam nak pecah!

1 comment:

Marisa said...

ish2.. bz sungguh laki hang. mmg pening la kalau aku pun tak cukup tido sampai seminggu....