>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Sunday, August 24, 2008

shah alam bandar anggerik

salam
Nyah2 sekalian..
mak nak habaq..
mak kekal dok shah alam bandar anggerik sehingga....tak tau
hakhakhak.....

btw malam tadi bola kedah kalahkan selangor 3-2....
awat aku tiba2 sebut pasai bola....

sbb adik mak tipu mak!
adik aku sms..
"kak tolong bg aku rm30 ka rm50 aku tak dak duit nak mkn..."

sebagai kakak ynga mithali lagi baik ati...aku pun bank in rm100(bg org kaya 100 tak dak apa la kan....)

sekali adik aku yg sorang lg bg tau itu adik yg sudah dapat rm100 mai bkt jalil nun dr kulim kedah......

rasa nak tembak ngan senapang gajah pun ada!

hidup2 aku kena....aku ingat ka serius benau adik aku tak dak duit nak makan!

6 comments:

rizza said...

fid.. lain kali kalau dia mintak 30 ka 50 ka.. ko bagi 20 je.. 50-30 ..hehhe tak usah ko ganda... memang pun budak2 sekarang ni guna duit cam air kencing je.....(geram aku.... kat adik aku sama la cam tu....yg dok belajo lagi tapi duit cair je mintak2....).. dah tu anak jantan lak...

Mama Adib said...

Fid

Setuju nga pendapat Rizza, lainkali kita kena bagi kurang dari yg depa minta.. macam mak bapak kita buat dulu2..

cam saya depa nak duit minta nga my mum jer.. satu saluran..kitaorg pakat bagi kat my mum.. senang nak control..
manala tau depa panjang akal minta pada masa yg sama dgn kak long 50, aku 50 abg2 lain lagi itu dan ini.. last2 kaya depa ooo

Marisa said...

kahkahkah. kakak mee itali betoi la hang fid......

Yan said...

kita kan senang cair bab2 nak duit utk makan ni..

kena ingat moral dari insiden ni Fid.. hehe..

Ms Lola said...

Tu lah hang... awat mughah hati bebenau! Org mintak bnyk tu, hang bg la bnyk tu jah.

Fid said...

akukan baik ati.......

hish!
aghi ni sms....

"kak camera hang tu aku nak bleh???"
malasnya nak reply....

Ya Allah murahkanlah rezeki aku!